Sidor

torsdag 17 februari 2011

GÖTEBORG

igår var vi alla nior i Göteborg hela dagen, min klass började med att gå på ett museum, det var gött tråkigt, vi var där i ungefär en timme och sen skulle vi gå och ha en statstävling, svara på några frågor och så, jag gick med Josefin och Jennie och det gick la rätt bra när vi kom igång, och inte var inne i affärerna bara. haha
När det var färdigt möttes vi i brunsparken och vi gick vidare till en synagoga, där satt vi och lyssnade på en tjej som pratade och så.. Det tog säkert en hel evighet, & efter det då hade vi en och en halv timme på oss att göra vad vi ville, käkade och kollade självklart i affärer men dock hittade jag ingenting..
Kvart i sex gick vi bort till Operan och det var en gubbe som visade oss runt lite i det storastora huset., Halv åtta började musikalen och det var drygt.. I paus gick vi och skulle köpa dricka men så var det stängt så vi hoppade det, hela sista tiden av musikalen då satt jag och lyssnade på musik och sov.. Tio i elva var allt färdigt och vi åkte hem, gott!
Det var en heltokej dag ändå faktiskt med tanke på att vi får vara lediga idag. (;

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar